Noile Corpuri Iluminat Industriale cu led -2017

Posted By: Led One In: BLOG ILUMINARE LED INDUSTRIALA On: vineri, martie 31, 2017 Hit: 1782

Cele mai performante corpuri de iluminat industrial cu LED. Lampi industriale LED. Tuburi LED industriale. Proiectoare LED Industriale. Becuri cu LED Industriale

Intr-un sondaj realizat in 2017 pentru mediul industrial  , se arata clar ca inca aproximativ 95% din agentii economici industriali , folosesc pentru iluminatul spatiilor industriale , tuburi fluorescente. Oare vom scapa , vreodata in Romania de mult prea " popularele" tuburi fluorescente?

Pentru o perioada foarte lunga de timp , tuburile fluorescente au fost singura alternativa pentru un iluminat eficient , economic si cu o durata de viata indelungata.

Insa timpul lor a trecut odata cu dezvoltarea tehnologiei de iluminare LED care vine cu avantaje NET superioare. Dar haideti sa dovedim acest lucru.

https://www.ledone.ro/lampi-cu-led/lampi-cu-led-industriale/

Consum Energetic

Tuburile cu LED consuma cu 42.6 % mai putin decat vecinul lor tubul florescent ( masurat cu contor pasant de catre echipa LEDONE). Tuburi cu LED , datorita unghiului de dispersie a luminii de 60-120 grade , trimite lumina exact unde e necesara si nu ca in cazul tubului fluorescent la 360 grade , fluxul trimis in sus pierzandu-se partial.

Durata de Viata

Tuburile cu LED , sunt garantate de la 2 la 5 ani in functionare continua si rezista de la 20.000 ore pana la 50.000 ore. Asta inseamna de 2 pana la 5 ori durata de viata a unui tub fluorescent.

Inmulti 8 RON ( un tub fluorescent de 18W ) x 5 bucati ( ca sa ajungeti la durata de viata a unui tub cu LED) = 40 RON ( cat platiti de fapt pe un tub fluorescent vs unul led). Deci practic platiti acelasi pret pe un tub cu LED care are preturi cuprinse intre 25-50 RON.

De asemenea , nu mai trebuie sa suportam , palpaitul si cateodata zgomotul general de tuburile fluorescente, tuburile cu led avand o lumina liniara extrem de sanatoasa pentru ochiul uman si mediul de lucru. Angajatii Dvs va vor multumi.

Ciclurile de comutare ON/OFF

Tuburile fluorescente nu sunt facute pentru aprinderi si stingeri repetate. Corpurile industriale cu LED , furnizate de catre LEDONE rezista la peste 100.000 de cicluri de stingere/aprindere. Ganditi-va ca aveti un senzor in depozit pentru reducerea consumului. Cu corpurile de iluminat industriale LEDONE veti avea aprindere si stingere instantanne sub o secunda si veti scapa de negreala inestetica prezenta la capetele unui tub fluorescent uzat.

Flux luminos constant

Corpurile de iluminat cu LED industrial furnizeaza un flux luminos constant pe toata durata de functionare. Tuburile flurescente datorita excitarii gazului din interior incep sa aiba un flux luminos in scadere incepand cu primul minut de functionare. Ganditi-va ce inseamna asta pentru mediul de lucru si calitate muncii executate de catre angajatii Dvs. Cand veti schimba tubul fluorescent? La jumatatea duratei lui de viata?

La toate avantajele mentionata mai sus adaugati si costul de maintenanta scazut

Va propunem catre analiza ultimele corpuri de iluminat LED tehnic pentru hale din oferta LEDONE. Aceste corpuri industriale cu LED au fost gandite pentru inlocuirea cu succes a corpurilor dvs fluorescente.

Corp de iluminat LED Industrial cu LED PRO SMD 20W

http://www.ledone.ro/tuburi-cu-led/tuburi-led-t8-60cm/20w-corp-iluminat-industrial-pro-smd-4000k/

Corp de iluminat LED Industrial cu LED PRO SMD 40/50W

http://www.ledone.ro/lampi-cu-led/lampi-cu-led-industriale/40w-corp-iluminat-industrial-pro-smd-40006000k/

Corp de iluminat LED Industrial cu LED PRO SMD 60/75W

http://www.ledone.ro/led-industrial/60w-corp-iluminat-industrial-pro-smd/

Si nu in ultimul rand , cel mai rentabil corp de iluminat cu LED pentru hale de pe piata din Romania. Dotat cu 2 tuburi cu LED x 26W ( echivalentul a 2x58W in tuburi fluorescente) , rezista la IP65 si 50.000 ore de functionare.