Zi de zi , producatorii corpurilor de iluminat bazate pe noua tehnologie de iluminare LED , se auto-depasesc in oferirea celor mai performante corpuri de iluminat pentru iluminatul rezidential si comercial.

De ce as alege un panou cu LED pentru iluminarea spatiul de birou in care lucrez? Raspunsul este foarte simplu: pentru ca imi aduce bani.

Dotate cu incredibile rate de eficienta energetica de peste 120 lumeni/watt , noua gama de Panouri cu LED au o durata de viata de peste 25.000 ore de functionare si beneficiaza de 3 ani garantie.

Dotate cu puternice chipuri cu LED , noua gama de panouri cu LED de la V-TAC ofera luminozitati de 3600, 4320 sau chiar 5400 lumeni in conditiile unui consum redus de energie electrica cu aproximativ 40% mai putin decat tuburile cu neon fluorescent conventionale.

Panouri cu LED ofera o lumina mult mai buna , fara grad de palpaire , aprindere instantanee si peste 100.000 de cicluri de on/off.

Alege sa iti impresionezi clientii ( chiar si angajatii) cu noile panouri plafoniere cu LED de la www.ledone.ro , furnizorul nr.1 de tehnologie LED din Romania.

https://www.youtube.com/watch?v=x1IfGCxvhA4