Ultimele aparitii de corpuri de iluminat industrial cu LED

Posted By: Led One In: BLOG ILUMINARE LED INDUSTRIALA On: miercuri, noiembrie 15, 2017 Hit: 357

Cele mai noi corpuri de iluminat cu LED din 2018. Performante fara precedent in iluminatul led tehnic industrial. Eficienta energetica de peste 150 lumeni per watt.

In ultima perioada producatorii de corpuri de iluminat industriale bazate pe tehnologia LED s-au autodepasit in oferirea celor mai performante lampi cu led industriale pentru piata de profil.

Si toate acestea in conditii de presiune a costurilor de achizitie. Niciodata in istoria dezvoltarii tehnologiei de iluminare LED nu au existat performante de 150 lumeni per watt la un pret atat de scazut.

Un alt indicator important este factorul de putere atat de important in managementul costurilor cu energia reziduala.

Consumatorii industriali platesc in Romania costuri enorme furnizorului de energie electrica. Acest factor a fost luat in calcul in constructia noilor corpuri de iluminat industrial.

LedOne a selectionat pentru clientii sai doar corpuri de iluminat industriale care sa intruneasca cele mai exigente cerinte ale clientiilor sai.

Lampile cu led industriale LEDONE au eficiente energetice de pestee 100 lm/watt, un factor de putere de peste 0.9 si o garantie cuprinsa intre 3 si 5 ani.

Utilizand solutiile noastre de iluminat led industrial aveti garantia unor producatori care distribuie in toata lumea si au un service post-garantie exceptional.

Peste 90% din productia mondiala de corpuri de iluminat industrial cu led , este concentrata in China , insa este foarte important managementul calitatii si a materialelor folosite de catre chinezi.

LedOne va pune la dispozitie mostre pentru iluminarea spatiului dvs de productie. Verificati oferta LEDONE cu cele mai performante lampi cu led industriale de pe piata !