Lampi LED Gradina-Piscina  Exista 82 produse.

De ce sa platesti de 5 ori mai mult pentru iluminatul gradinii sau piscinei tale? Cu noile modele de lampi pentru gradina si piscina , vei crea o atmosfera de neuitat in gradina ta si vei beneficia de avantajele pe care le ofera tehnologia de iluminare led: consum cu pana la 80% mai redus , peste 20.000 ore de functionare si 2 ani garantie.

pe pagină

18W Lampa LED Piscina PAR56 lumina 6000K

Lampa cu LED de 18W este , fara doar si poate , o solutie eleganta pentru iluminarea piscinelor. Doteaza-ti piscina cu aceste lampi cu un grad de protectie de IP65 ( submersibila in apa) si beneficiaza de toate avantajele tehnologiei LED: reduceri ale consumului electric de peste 50% , 25,000 ore de functionare si 2 ani garantie.

329,65 lei
In stoc
Se afişează 1-24 din 82 de articole

Vrei sa achizitionezi surse de iluminat ieftine si eficiente pentru gradina sau piscina? Lamiple led sunt alegerile ideale, nu numai din privinta pretului de achizitie, cat si prin prisma avantajelor de care vei dispune in urma folosirii acestora. Indiferent daca vei opta pentru lampile led de gradina, sau lampile led de piscina, durata de functionare va trece pragul de 35.000 de ore de functionare, iar consumul de energie electrica te va surpinde intr-o maniera foarte placuta. In plus, vei beneficia de un design spectaculoas al curtii casei tale, lampile led de gradina punand in evidenta pe timp de seara stilul modern al locuintei tale! Lampile led de piscina te vor ajuta sa inoti seara in zilele calduroase de vara, oferindu-i mai mult stylish acestui modern spatiu de relaxare.