Expedierea pachetului dumneavoastra

Pachetele sunt în general trimise în 2 zile de la primirea platii și sunt expediate prin Fan Courier cu urmarire și livrare cu semnatura. Dacă preferati livrarea prin Fan Courier cu deschidere pachet la livrare, va fi aplicat un cost aditional, perceput de catre Fan Courier de 5 RON (TVA inclus). Astfel ca va rugam sa specificati acest lucrui in campul de remarci la plasarea comenzii.

La predarea coletului catre courier , veti primi automat un email continand Nr. de AWB al coletului Dvs. Cu acest numar de AWB puteti tine legatura permanent cu coletul Dvs pana la livrare pe www.fancourier.ro/awb-tracking

Costul livrarii include costul procesarii și ambalarii, cat și costurile postale si este fix - 19.9 RON ( TVA inclus) pentru pachete pana in 10 kg. Costul transportului poate varia în funcție de greutatea totala a pachetului. Pentru pachetele cu o greutate mai mare de 10 kg, veti fi instiintat asupra modificarii costului.

Va sfatuim sa va grupați toate articolele intr-o singura comanda. Riscurile aferente livrarii cad în responsabilitatea dumneavoastră, in cazul in care nu alegeti " asigurare pachet" dar luam masuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.

Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoastra sunt foarte bine protejate.

Produs adaugat la lista de dorinte
Produs adaugat la compare