Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

LEDONE este singurul furnizor/distribuitor din Romania care afiseaza doar produsele care sunt pe stoc la depozitul central european V-TAC.

Timp Livrare

Pentru comenzile plasate pana la ora 12:00. Livrare a doua zi in pct de coletare LEDONE si a treia zi (72 ore) la Dvs.

Stocurile si preturile sunt actualizate zilnic. Pentru comenzile plasate pana la ora 14:00 ,livrarea se face a doua zi in Bucuresti si ulterior sunt expediate prin curier FAN COURIER in tara cu urmărire AWB și instiintare prin email si sms.

Din momentul in care pachetul pleaca de la noi , veți avea o legătură continua prin urmărirea online a pachetului dumneavoastră.

Pentru urmarirea online a livrarii pachetului DVs , va rugam sa introduceti numarul de AWB din confirmarea comenzii LEDONE prin email la adresa

https://www.fancourier.ro/awb-tracking/

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. 

Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. LEDONE nu poate grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costurile de livrare separat.

Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile. In baza contractului semnat intre LEDONE si Fan Courier , in conditiile in care pachetul Dvs se deterioreaza din vina curierului acesta v-a plati eventualele daune.

Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate. Pachetul contine Factura Fiscala in original  si Avizul de Livrare.