10 ZILE DREPT DE RETUR

Serviciul " 10 zile DREPT DE RETUR" este disponibil atat persoanelor fizice cat si celor juridice ce au achizitionat corpuri de iluminat de la LED ONE. Prin acest serviciu , www.ledone.ro ( LED ONE DISTRIBUTION SRL ) isi propune cresterea satisfactiei clientiilor sai  prin produse adaptate perfect nevoilor lor.

Pentru a beneficia de aceasta facilitate produsele achizitionate trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

- produsul sa fie predat curierului in aceasi stare in care a fost achizitionat ( fara zgarieturi , cu ambalajul intact, cu toate accesoriile si etichetele intacte

- sa fie predat impreuna cu copii ale documentele care l-au insotit

In cazul in care produsul returnat prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

Costul returnarii produselor in termenul amintit cade in sarcina cumparatorului. Suma aferenta returului  poate fi returnata in cont sau folosita ca credit pentru cumparaturi ulterioare.

Contravaloarea aferenta produselor returnate se face doar dupa acceptarea acestora de catre furnizorii LEDONE si a creditarii contului LEDONE de catre acestia. Aceasta operatiune poate dura pana la 30 zile.