Returul produselor

Conform legii , produsele achizitionate se pot returna in termen de 14 zile de la receptie.

Costul returului cade in sarcina cumparatorului. Produsele se returneaza obligatoriu in ambalajul lor original ( fara zgarieturi , deformare , rupere , etc) si impreuna cu factura fiscala in original.Ne rezervam dreptul de a refuza returul produselor in cazul in care se constata deteriorari ale ambalajului.

In cazul in care produsele dumneavoastra sunt acceptate , veti primi un email de notificare al aceptarii returului. Puteti de asemenea regasi statusul solicitarii dumneavoastra autentificandu-va in contul dvs.

Va rugam sa ne comunicati IBAN-ul contului dumneavoastra printr-un email sau de pe chat-ul disponibil pe site. Contravaloarea returului v-a va fi transferata in contul dvs bancar.

Durata necesara prelucrarii solicitarii dvs de retur si transferului contravalorii produselor dumneavoastra poate dura pana la 30 zile , datorita necesitatii re-transmiterii produselor catre producator si preschimbarea acestora in nota de credit.

Ca urmare va rugam sa studiati cu atentie informatiile tehnice detaliate si sa comandati doar produse care intrunesc necesitatiile dumneavoastra. In cazul in care nu sunteti sigur contactati echipa noastra.

Produs adaugat la lista de dorinte
Produs adaugat la compare