Termeni si conditii de utilizare

Studiaza cu atentie informatiile inainte de a plasa comanda

Produsele si serviciile oferite de catre LEDONE , au un continut ridicat de informatii tehnice. 

Te rugam sa le studiezi cu atentie pentru a te asigura ca corespund cerintelor tale. Pozele produselor au un rol informativ si pot varia fata de produsul real. Suntem dedicati pentru a pastra informatiile prezente pe acest site cat mai aproape de realitate. LEDONE ILUMINARE nu isi asuma responsabilitatea pentru alegerea gresita a produselor si poate refuza returnarea produselor , daca motivul nu consta exclusiv in functionarea defectuoasa a produselor livrate.

Montajul produselor cade in sarcina cumparatorului. Va recomandam sa apelati la un specialist autorizat.

Asumarea corectitudinii datelor introduse

Utilizatorul site-ului www.ledone.ro , isi asuma corectitudinea datelor introduse , aferente contului si miljoacelor de plata. In cazul introducerii eronate a acestor date , utilizatorul isi asuma cheltuielile de re-transmitere a comenzilor sale. Va rugam sa introduceti cel putin o adresa de email si un numar de telefon pentru a putea fi contactat.

Receptia produselor

Semnatura la receptia produselor are rol de contract comercial. Te rugam sa verifici cu atentie continutul coletului inainte de a semna procesul de predare-primire la curier. In cazul in care doresti optiunea " Deschidere Colet la Livrare" te rugam sa ne comunici acest lucru. Aceasta optiune este taxata de catre curier cu un cost suplimentar de 5 RON+ TVA.

Folosirea mijloacelor de plata

Utilizatorul contului LEDONE , isi asuma responsabilitatea pentru mijloacele de plata aferente comenzilor sale.

Returul produselor

Conform legii , produsele achizitionate se pot returna in termen de 14 zile de la receptie.

Costul returului cade in sarcina cumparatorului. Produsele se returneaza obligatoriu in ambalajul lor original ( fara zgarieturi , deformare , rupere , etc) si impreuna cu factura fiscala in original.Ne rezervam dreptul de a refuza returul produselor in cazul in care se constata deteriorari ale ambalajului.

In cazul in care produsele dumneavoastra sunt acceptate , veti primi un email de notificare al aceptarii returului. Puteti de asemenea regasi statusul solicitarii dumneavoastra autentificandu-va in contul dvs.

Contravaloarea returului v-a va fi transferata in contul dvs bancar. Va rugam sa ne comunicati IBAN-ul contului dumneavoastra printr-un email sau de pe chat-ul disponibil pe site.

Durata necesara prelucrarii solicitarii dvs de retur si transferului contravalorii produselor dumneavoastra poate dura pana la 14 zile. Ca urmare va rugam sa studiati cu atentie informatiile tehnice detaliate si sa comandati doar produse care intrunesc necesitatiile dumneavoastra. In cazul in care nu sunteti sigur contactati echipa noastra.

Produs adaugat la lista de dorinte
Produs adaugat la compare