Termeni și condiții de utilizare

Studiaza cu atentie informatiile inainte de a plasa comanda

Produsele si serviciile LEDONE au un continut ridicat de detalii tehnice. Te rugam sa le studiezi cu atentie pentru a te asigura ca raspund cerintelor tale.

Pozele produselor au un rol informativ si pot varia fata de produsulul real. LEDONE este dedicat pastrarii tuturor informatiilor prezente pe acest site cat mai aproape de realitate.

LEDONE nu isi asuma responsabilitatea pentru selectarea gresita a produselor si poate refuza returnarea acestora daca motivul nu consta exclusiv in functionarea defectuoasa a produselor livrate.

LEDONE doar comercializeaza corpuri de iluminat. Montajul acestora cade in sarcina utilizatorului.

Asumarea corectitudinii datelor introduse

Orice utilizator al site-ului , isi asuma corectitudinea introducerii datelor aferente contului si adreselor de livrare. In cazul introducerii eronate a datelor , utilizatorul isi asuma cheltuielile de retransmitere a comenzilor sale. Va rugam sa furnizati in principal o adresa de email valida si un numar de telefon la care puteti fi contactat.

Receptia produselor

Semnatura la receptia produselor are rol de contract comercial. Te rugam sa verifici cu atentie continutul comenzii tale inainte de a semna procesul de predare-primire.

Folosirea instrumentelor de plata

Utilizatorul contului www.ledone.ro isi asuma responsabilitatea folosirii instrumentelor de plata aferente plasarii comenzilor sale.