Proiectoare LED Industriale  Exista 59 produse.

Gandite pentru cele mai exigente cerinte din mediul comercial si industrial , proiectoarele cu LED industriale de la LEDONE intrunesc cele mai exigente cerinte de fiabilitate si eficienta energetica. Alegand un proiector cu LED in locul vechilor proiectoare cu halogent , CFL sau gaz pe sodiu , veti obtine reduceri ale consumului electric cu pana la 50% , veti beneficia de o durata de viata intre 20,000 si 50,000 ore de functionare ( in functie de model) si veti beneficia de garantie minm 2 ani. Alegerea profesionistilor !

pe pagină

Proiector LED reincarcabil, 10W, 5500K,REZISTENT LA APA IP65

Proiectoarele LED sunt corpuri de iluminat foarte usor de instalat, rezistente si care produc efecte luminoase variate. Economie pana la 60%.Acestea pot fi utilizate pentru iluminatul interior, pentru a accentua anumite structuri ale casei, depozite, tuneluri, monumente istorice, parcari. Incarcare la 220V,bricheta auto 12V si port USB Timp de...

327,84 lei
In stoc
Se afişează 1-30 din 59 de articole

Ultima generatie a tehnologiei de iluminat are la baza conceptul LED. Pentru ca reprezinta surse de iluminat economice si foarte eficiente, iar designul acestora nefiind pus la indoiala, proiectoarele cu led industriale au depasit limita creativitatii,cat si a utilitatii. Asemenea corpuri pentru iluminat sunt folosite pentru spatii largi, prin prisma faptului ca o forta de iluminare extrem de mare, iar focalizarea este una ideala pentru monitorizarea optima a obiectivelor in cauza. Astfel, proiectoarele cu led industriale au capacitate mare de producere a luminii, ele fiind adesea folosite pentru uzul fabricilor, uzinelor, depozitelor sau chiar si pentru supermarketuri sau mall-uri. Mai mult decat atat prin lumina disperata proiectoarele cu led industriale incalzesc spatiul in care sunt amplasate!